Nog meer creatiefs uit de keuken

1 Jan

Op 1 januari hadden wij de hele Heidereed op nieuwjaarsreceptie. Zondags hadden we al oliebollen gebakken. Die waren erg lekker met knapperig kortsje geworden. We hadden 2 pak oliebollenmix gedaan met bier er door. De helft met rozijnen en de andere helft gewoon.

Verder had ik Japanse kipspiesjes yakitori gemaakt met wat geroosterde sesam erover, en griekse köfte gehaktballetjes met Tzatziki. Heb ik helaas geen foto van.

Ook had ik 2 soorten warm gebakken belegde stokbroodjes. Eentje was met aioli, rucola, zalm, geroosterde pijnboompitjes, partje ei en peterselie. Heel erg lekker. Daar heb ik helaas geen foto van. Wel van hoe de ingrediënten in kommetjes en kopjes klaar stonden om ze snel te kunnen opmaken en opdienen.

De tweede soort was met rucola, rode ui, gegrilde geitenkaas, zongedroogd tomaatje, geroosterde geschaafde amandelen en een beetje honing. Daar heb ik wel een foto van. Was super lekker en zag er ook heel mooi uit.

Verder hadden we overal schaaltjes met nootjes, verschillende soorten kaas, ook opgemaakt met tomaat, radijs en amsterdamse uitjes, lekkere stukjes spaanse worst en rolletjes vleeswaar met augurk of partje ei.

We hadden zoveel over dat we er nog wel een week van konden eten, maar het was erg gezellig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.