Art Specially 2017, Dag 2

2 Apr

Het ontbijt was deze keer ook beter geregeld. Geen rijen, geen vieze tafels, voldoende personeel en voor ieder een plekje, want er was een tweede ruimte beschikbaar waar je ook kon ontbijten. Er was een ruime keus en het ontbijt was weer heerlijk.

Na het ontbijt door naar de eventhal. We zijn er weer klaar voor! Even voor 1 van de mooie posters een selfie in de felle ochtendzon. Het belooft een schitterende dag te worden.

Bij Stampinback hadden we een bestelling gedaan, dus allereerst gingen we daar onze spullen ophalen. Na op zaterdag de rechterhelft van de hal gedaan te hebben, gingen we vervolgens de linkerhelft bekijken. Ook nu weer genoeg spulletjes die we echt heeeeel erg nodig hadden šŸ˜€

Gedurende de morgen vielen we voor de workshop metĀ huisje themaĀ en lekkere felle kleurtjes. Heerlijk in alle rust lekker knoeien met verf en krijtjes.

Er stonden prachtige voorbeelden van deze techniek:

Van de leuke workshop zaten we weer vol energie om er nog even tegen aan te gaan met het snuffelen en shoppen bij de stands.

Het ATC ruilen was nu een stuk rustiger dan op de zaterdag, maar al weer genoeg animo om te ruilen. Bijna helemaal door de kaartjes heen, was het weer tijd voor een lunch.

Met de innerlijke mens tevreden gesteld gingen we weer verder kijken bij de stands en de workshops. Sinds vorig jaar is Gummiapan van de partij en daar zijn we erg blij mee. Wat een leuke stempels en heel veel voorbeelden en dit jaar zelfs bijpassende stanzen. Er ging weer het een en ander in het mandje.

Gezien we in de 2e hal waren beland, gingen we ook weer eens polshoogte bij de workshops nemen die daar waren. We hoefden maar een 20 minuten te wachten. Als eerste deden we een workshop met distress paint. Leuk om eens met een kleurencombinatie te werken die je zelf eigenlijk nooit zou uitzoeken.


Als laatste deden we mee aan een workshop met clear embossing en distress inkt. Door eerst op het witte papier te embossen, daarna het papier met distress inkt te kleuren en vervolgens weer embossing aan te brengen, blijven er witte en gekleurde stukken. Als je dan als laatste een laag zwarte distress inkt aanbrengt, springen het wit en de felle kleurtjes er helemaal uit.

De prachtige voorbeelden met deze techniek:

Weer een vol weekend genoten, dankzij de organisatie en al die enthousiaste mensen op de stands en die workshops geven. Ongelovelijk hoe iedereen er altijd weer voor de volle 100% er een feestje van weet te maken. Heel erg bedankt aan iedereen die ons elk jaar weer zo’n fantastisch weekend bezorgd!

Rest mij alleen nog de schaamteloze buit te laten zien (nog niet eens alles, want de Hero Arts mini inks en de 3 nieuwe kleurtjes distress crayons liggen er nog niet eens bij). Zoals je ziet al druk aan het mounten geweest en het spul is al flink in gebruik. Genoeg voor jaren plezier! (maar volgend jaar hebben we weer nieuwe spullen nodig rond begin April zo ongeveer haha)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.