Art Specially 2017 in overtreffende trap: Dag 1

1 Apr

Ook dit jaar was weer alles tot in de puntjes georganiseerd en er waren zowaar weer enkele zaken nog weer beter dan voorgaande jaren. Maar laat ik beginnen bij het begin.

De zaterdagmorgen ging de reis voorspoedig en waren we mooi op tijd binnen. We kregen een hele leuke goodie bag met prachtige stempels, een stansje en een sparkle pen. Bedankt alle sponsors! De beursvloer was nog niet open, maar je kon al wel even een plasje doen, wat niet overbodig was na de 1:45 in de auto. Van het toilet af konden we ons gelijk op de stands storten en begonnen we met sneupen aan de linker kant vanaf de entrée gezien.

De paden waren wat ruimer en dit keer waren er ook stands in de 2e hal. Drie van onze favorietjes: De Craftorij, Creabest en Art Journey moesten we helaas missen, maar daar was ook wel weer heel veel nieuws voor in de plaats.

Al gauw hadden we de workshop van de Scrapheap in het oog. Daar hadden we wel zin in. Er werd gewerkt met distress crayons, stencil, chit chat stickers en een crazy bird.

De boodschap voor ma en het afhalen van de Art Specially stempels wilden we niet vergeten, dus dat hebben we tussendoor eerst maar even geregeld.

Gedurende het shoppen kwamen we ook nog bij de stand van Coosa creatief, waar we even aan de slag konden met guilding wax. Fantastisch dat we het even mochten uit proberen.

De tijd gaat heel snel, dus werd het tijd om wat spul in de auto te leggen en de ATC’s te halen voor het ruilen om 12.00 uur. Het ging ontzettend snel. Het was heel gezellig druk en we hebben allebei weer prachtige kaartjes kunnen ruilen.Vanaf de ATC ruil tafels zijn we gelijk maar doorgeschoven naar de lunch, want we waren allebei best aan wat te eten toe. Na de soep en het broodje was het tijd om in te checken in het hotel en wat spullen op onze kamer te droppen. Bij het hotel kregen we ook nog een leuke stempel cadeau!

‘s Middags hebben we nog wat meer tijd besteed aan de stands aan de rechterkant van de hal. Het was bij iedere workshop waar we keken zo druk, en we wilden nog zo graag shoppen en bij alle stands, voorbeelden en demonstraties kijken, dat we niet de tijd hebben genomen om in de rij te gaan staan wachten achter een stoel.

Voldaan van alles wat we gezien en gekocht hadden schoven we redelijk vroeg aan voor het diner. Dit keer was het in een heel gezellige zaal met allemaal grote ronde tafels. Bij een paar tafels was de boel al versproken, maar bij de derde was er nog plek en schoven we aan bij een paar super gezellige dames. Heerlijk zitten eten en kletsen. Het buffet was weer super! Selfie in de eetzaal:

Het verslag van de avond vind je hier en het verslag van dag 2, de zondag vind je hier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s