Art Specially 2017, avond programma

1 Apr

Na het diner gingen we naar de hotelkamer om uit te buiken, de gekochte spulletjes en de geruilde ATC’s nog een keer te bewonderen en wat te rusten.

Het avondprogramma was super uitgebreid met veel workshops in de eventhal, maar ook 2 zalen in het hotel om gezellig samen met je nieuwe spulletjes bezig te zijn. Aangezien we nog niet veel workshops hadden gedaan, gingen we eerst maar naar de eventhal.

We hadden onze zinnen gezet op de workshop met distress oxides bij Hobbycompleet de Duif, en konden daar gelukkig wachten tot de eerste workshop was afgelopen, om voor de tweede sessie aan te schuiven. Super workshop en mooi spul die distress oxide! Bedankt De Duif! Die oxides gaan er komen šŸ˜€

Bij andere workshops stonden er al weer veel mensen te wachten en sommige workshops duurden ook een uur of meer. Dat werd ons een beetje te gek, dus keken we gewoon even wat er allemaal gemaakt werd. Ook leuk, en doe je ook wel weer ideeƫn op. Al die mensen die het zo naar hun zin hebben, daar wordt je zelf ook helemaal vrolijk van.

Het leek ons ook wel leuk om te gaan kijken in de zalen in het hotel. We waren benieuwd hoeveel mensen met hun nieuwe spulletjes aan het kliederen waren. Waarschijnlijk waren we daar al te laat, want er waren maar 4 mensen bezig. Na even gebabbeld en gekeken te hebben, besloten we naar de hotelkamer te gaan. Na nog de voorpret over alles wat we morgen allemaal zouden gaan beleven, werden we al gauw slaperig en vielen de oogjes dicht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.