ATC’s

27 Apr

Na met een kop choco/koffie voor de buis de koningsdag te hebben bekeken, besloten om de rest van de dag in de hobbykamer te duiken. Heerlijk de tijd gehad voor een paar ATC’s

27-4-2016 Happy BunnyAchtergrond van distress bestempeld met chinese tekens en bloemetjes. Haasje stempel is als ik het me goed herinner van Penny Black. Haasje is ingekleurd met copicmarkers. De besjes heb ik met glossy accents gedaan. Helaas veranderde dit de kleur.

27-4-2016 Life's songAchtergrond met distress bestempeld met muzieknootje swirly van Joy. De microfoon is van de Artspecially lap. De sleutel, kruis en nootjes zijn second generation gestempeld. Niet tevreden over deze ATC maar kon ook niet precies bedenken waarom, dus maar gewoon in de map gedaan. Misschien spreekt het iemand aan.

27-4-2016 Racing day

Achtergrond gemaakt met distress en bestempeld met wat motor gereleteerde achtergrondstempels. Vervolgens de man en vintage race auto van Art Journey gestempeld en ingekleurd. Als laatste de finishvlag (ook Art Journey) ruitjes en de tekst gestempeld. Van de 3 vind ik zelf de laatste het mooist.

 

Groetjes,

Inge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.