Art Specially 2016, dag 2

10 Apr

 

De 2e dag startte natuurlijk met een heerlijk ontbijtje in het hotel en daarna weer snel naar de beurshal. Tijdens sluiting hadden we gister een stand met Gorgeous mini’s gezien, dus eerst begonnen we daar om te kijken of Gorgeous met kat er was voor Inge. Helaas niet, maar wel distress markers voor ma een witte pen voor Anne en Tim Holtz stencils voor Inge. Aansluitend gingen we bij Katzelkraft langs om te schatgraven naar de dingen op onze wensenlijst en ook hebben we nog wat stempel sets gekocht, onder andere de borders en de vierkantjes van de workshops.

Volgende stop was bij de demonstratie van copics, waar we wel een tijdje hebben staan kijken naar een aantal technieken en vragen konden stellen. Er werd o.a. gedemonstreerd hoe met airbrush en copics een achtergrond gemaakt kon worden. Hier het demovoorbeeld daarvan wat Inge mee kreeg:

Demo achtergrond met copic airbrush

Aangezien we beide nog beter willen leren met schaduw en inkleuren te werken besloten we in ieder geval ergens in de loop van dit jaar een workshop inkleuren met copic markers te gaan doen. En hieronder een paar voorbeelden die bij de demonstratie gepresenteerd werden. Zo zouden wij ook wel willen leren kleuren.

Voorbeelden inkleuren copicsvoorbeeld 2 inkleuren met copics - kopie

Toen was het tijd om bij de Craforij Inge haar gewonnen bon te besteden en Anne haar bestelling op te halen + wat andere goodies die we uiteraard ook nog erg “nodig” hadden. Naar aanleiding van de copic demostratie gingen we bij de Duif langs om het papier en memento inkt aan te schaffen en Anne dook in de copics-toren want de beursaanbieding was 10 voor Eur 50, als lief cadeau van Ma.

Deel van de buit

Tijd vliegt want het was al weer rennen om naar de ATC ruil plek te komen. Niet alleen de tijd vliegt, maar ook de ATC’s. Beide waren we binnen een ommezien van bijna alle ATC’s af (37 stuks). Voor volgend jaar dus nog meer maken!

Aangezien we toch in de juiste hal waren gingen we gelijk maar lunchen. Wat een super gezellige, leuke vrouwen zaten er bij ons aan tafel. Vrolijk kletsend kwamen alle onderwerpen voorbij, niet alleen hobby, maar ook stofzuigen, snurken en andere aspecten van het leven.

Met het buikje weer vol konden we verder met shoppen. Onder andere bij Gummiapan waar we een paar prachtige stempels gescoord hebben.

Voorbeelden Gummiapan SE firma 3 voor blog

Anne had de cadeaubon in de auto laten liggen, dus even het zonnetje in om die op te halen en vervolgens bij Leuke Stempels te besteden met Nog wat met mooie stempels uit eigen portemonnee.

Toen bedachten we dat we eigenlijk ook nog wel wat workshops wilden doen. We belanden bij Liesbeth waar we dik een half uur moesten wachten, maar het was de moeite waard. We gingen met Paperartsy fresco’s en crackle medium aan de slag.

Voorbeelden Workshop Liesbeth voor Blog

workshop tag Art SpeciallyTag met paperartsy fresco crackletechniek - kopie

Daarna konden we nog terecht bij Hermine voor de laatste workshop met bister spray en stencils en was het al weer 5 uur.

workshop bister spray Art Speciallyworkshop bister spray stencils

In de auto nog even nagenieten met het bewonderen van alle ATC’s die we geruild hadden, om daarna naar Heerenveen te rijden en onszelf nog op een tapas diner te trakteren. Thuis aangekomen zijn we gelijk aan het mounten geslagen! Dit werd uiteraard weer laat en we waren nog lang niet klaar. Maar geen nood, we hadden maandag ook nog samen gepland voor de Art Specially naweeen 🙂

Ook Art Specially 2016 was weer TOP! Wij bedanken daarom de organisatoren en alle vriendelijke en hulpvaardige mensen van het event. En nu weer sparen voor het event van 2017.

Anne en Inge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.