Art Specially 2016, dag 1

9 Apr

Na maanden lang er naar uit gekeken te hebben was het eindelijk zo ver. Art Specially 2016!

Bij binnenkomst werden we gelijk weer verwend met een paar mooie tekst stempels. Je kon voor opening al naar het toilet en de garderobe dus we waren er helemaal klaar voor! De afzet linten waren nog niet verwijderd, of we hadden de eerste paar ATC’s al geruild op een bankje.

We waren ingeloot bij de workshop van de Posthumus Winkel, dus we begonnen ons feestje daar met layered stamping. Het maken van een prachtige kaart met chalk inks, cirkel mal, achtergrond stempel en gelaagd stempelen. Zeer de moeite waard! Na de workshop hebben we ons nog even vergaapt aan de mooie voorbeelden die bij de stand van de Posthumus Winkel werden gepresenteerd.

workshop kaart Posthumus winkelworkshop Posthumuswinkel

Daarna hadden we wel zin in wat, dus werd de dag gevierd met een kop thee en een overheerlijke chocolade muffin waarna we weer vol energie de beurshal in konden duiken. Elk jaar zijn we weer van plan om heel gestructureerd door de beurs te gaan, maar ook dit keer werden we als motten naar een vlam van het ene moois naar het andere getrokken.

Na wat mooie spullen aangeschaft te hebben gingen we naar een workshop bij Paulien om een leuke ATC te maken met de stempels van de nieuwe Art Specially stempellappen.

Inge Workshop ATC maken 3 voor blogVoorbeelden workshop ATC maken voor blog

workshop ATC Art SpeciallyATC met artspecially lap en stencil verschuiftechniek - kopie

Na de workshop gingen we naar de Art Specially stand om onze bestelling op te halen en een aantal mooie magazines aan te schaffen.

Om half 1 was het ruilen van de ATC’s gepland. Poeh wat was het daar druk! Veel te weinig ruimte om je mappen neer te leggen en te kijken. Het was maar goed dat Anne niet direct alles bij zich had, want anders was er niets meer voor zondag geweest. Ook Inge haar ATC’s vlogen als hete broodjes de map uit.

Daar wordt je hongerig van, dus eerst maar even lunchen.

Na de lunch eerst nog een andere bestelling opgehaald bij Creafine en verder wat rond geneusd. Rond een uur of 3 gingen we alvast wat spullen naar de auto brengen en inschrijven bij het hotel, dan hadden we alvast onze kamer sleutel.

Terug in de beurshal lieten we eerst een aantal wensen van ons wensenlijstje bij Art Journey in vervulling gaan. En gezien de bijdrage van ma kon Inge daar naar hartenlust shoppen. Helaas was het er al zo druk geweest dat er al sets uitverkocht waren. Er hingen weer zulke mooie voorbeelden!

Voorbeelden Art Journey voor blog 1Voorbeelden Art Journey voor blog 2

De volgende stop was bij Multihobby waar we een landschapje konden maken met de stempels en distress inkt. Er werd o.a. aandacht besteed aan een spiegelstempeltechniek. Beide gingen we weer voor de bijl en moest de portemonnee er aan te pas komen.

workshop landschap MultihobbyWorkshop landschapstempelen

Er was nog net tijd voor de Art Specially workshop Ghost stamping. We moesten een kaartje met distress inkt sponzen en daarna met een natte stempel (water) er in stempelen en dit dan weer op een ander kaartje afdrukken (beide voor achtergrondjes). Dan een stempeltje met Stazon afdrukken en inkleuren, uitknippen en op de achtergrond en dan heb je een prachtig resultaat:

workshop kaartje Art Speciallyworkshop artspecially lap met water stempel techniek

Van de beurshal zijn we gelijk naar het diner buffet gegaan waar we een aantal heerlijke dingen verorbert hebben. Toen snel naar de kamer om onze koffer en rugtas te lozen, want het was al weer bijna 8 uur! Tijd voor het avond programma!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.