Art Specially Event 2015!

12 Apr

En eindelijk was het dan weer zover! We mochten weer! Zaterdag hebben we grotendeels besteed aan het kijken bij de stands in de buitenring en een klein gedeelte van de stands in het midden. We hadden ingeschreven voor een workshop bij Scrapbookzolder met markers, stencils en marker spritzer en bij Stempelfee met Paperartsy Fresco’s en tissue papier. We hadden het practisch te druk om foto’s te maken.

Workshops dag 1

Artspecialy 2015 1

Het avond programma was ook weer heel gezellig en uitgebreid. Daar hebben we aan 3 workshops mee kunnen doen. Eentje van Creabest waar je van alles uit kon proberen: markers, potloden, neocolor II, etc, waar ik geen foto van heb. Alles was te gebruiken met een kwastje en water. De tweede van Creabest was met Acrylic ink en we hadden nog een workshop met glimmerende waterverf, wat een prachtig effect gaf, maar helaas niet te zien is op de foto.

Workshops avondprogramma

Artspecially 2015 2

Dag 2 begon een beetje minder met hoofdpijn en misselijkheid dus waren we wat later op de beursvloer waar we de rest van de stands in het centrum bekeken. Deze dag wel wat meer aandacht besteed aan foto’s maken van de prachtige voorbeelden en alle workshops en ook weer naar de stands in de buitenring.

Tussen de middag was de ATC swap. Anne had maar 10 kaartjes, allen eenlingen en was ze binnen een ommezien kwijt (ook al 2 tijdens diner op zaterdag). Prachtige kaartjes voor terug gekregen. Volgend jaar weer, maar dan eerder beginnen met maken!

Op zondag ook nog 2 workshops meegedaan. Eentje heel uitgebreid, intiem en gezellig bij Kico stamps met de gezichtjes van Marja de Visser, een super leuke bij Scrapbookzolder van Birgit Koopsen met de gelliplate en haar stempels en een vluggertje van Art Specially met Dylusions.

Workshops dag 2

Artspecially 2015 3

artspecially 2015 4

En dan nog de buit van 2 dagen:

Buit van 2 dagenHelemaal happy mee. Nu maar weer vast beginnen met sparen voor volgend jaar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s