Craftorij Zomer Challenge #21 Recycle iets

28 Jun

Voor deze opdracht heb ik de (helaas bruine) eierschalen uit het afvalbakje gevist en schoongemaakt. Vervolgens heb ik de vlinders uitgestanst met stanzen van Joy. Daarop de eierschalen geplakt en die gekleurd met alcohol inkt. De antennes en lijfjes heb ik met goudverf geschilderd. Toen alles droog was heb ik er een laagje Glossy Accents over gedaan.

Omdat ik de vlinders de hoofdrol wilde laten spelen, heb ik de achtergrond heel zacht gehouden. Ik heb het kaartje gepoetst met Old Paper distress inkt en daarna stempels van Katzelkraft en Art Journey met Distress markers gekleurd en afgedrukt.

CZC 21 Recycle ietsHet was al schemer toen het voldoende droog was om op te plakken, dus is de foto helaas niet zo goed, maar als je er op klikt, krijg je een grotere en zie je het iets duidelijker.

 

Advertisements

2 Responses to “Craftorij Zomer Challenge #21 Recycle iets”

  1. stempelwolfinge 29 June 2014 at 11:44 am #

    Wow, wat creatief zeg. Hoe kom je op het idee om eierschalen te gebruiken. Het had ook prima gepast in een mozaïek thema.

    • stempelwolfanne 29 June 2014 at 12:06 pm #

      Had ik een paar jaar geleden op een beurs gezien dat ze er sieraden van maakten. Met witte eieren krijg je zuiverder kleuren. Is heel makkelijk en super leuk om te doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s