Art Journey dagen tagboekje

27 May

We hadden wel verslag gedaan van de dag, maar ik had mijn boekje nog niet op het blog vastgelegd, dus dat moet hierbij nog even.

Voorkant van het boekje met stencilen met distress paint en distress inkt, poetsen met distress inkt, stempelen, bleken met chloor en thuis heb ik het lijfje van de bij nog met potlood bijgewerkt:

voorkant tagboekjeEn dan de tags op volgorde hoe ze in mijn boekje zitten

Tag 1: Poetsen met distress inkt van de achtergrond en door een hexagon stencil op een apart blaadje. De hexagons uitknippen. De tag en de hexagons bestempelen en dan de hexagons in patroontje op de tag plakken.

tag 1

Tag 2: Bijtjes en takjes op de tag stempelen. Achtergrond stempel afdrukken met versamark en met clear embossingpoeder embossen. Vervolgens 2 kleuren inkagold aanbrengen en accentjes met Inkagold goud. Bijtjes nogmaals afdrukken op een apart vel, uitknippen en ook met inkagold met een beetje water poetsen en vervolgens opplakken.

tag 2

Tag 3: Distress inkt op craftsheet, besprayen met een beetje water en dan de grote en de kleine tag erdoor. Drogen, een achtergrond stempel met versamark afdrukken en clear embossen. Vervolgens met een wat donkerdere kleur poetsen, zodat het geemboste ertussen oplicht. Daarna bestempelen.

tag 3

Tag 4: boekpapier en tissue papier op de tag lijmen en bedekken met gesso. Inkagold met een beetje water erover wrijven en daarna bestempelen. Op een apart blaadje de vissen stempelen en ook een kleurtje geven, uitknippen en opplakken.

tag 4

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s