Verjaardagskaart voor mijn man met Katzelkraft en Art Journey stempels

25 May

Voor mijn man Marcel heb ik weer een beetje een grunge achtige kaart gemaakt. Met cut en dry foam Roast Fresco paint en zwarte Gesso aangebracht.

Daarop met rode Archival inkt een Darkroomdoor achtergrond stempel Awesome. Vervolgens met rode verf een stempel uit de muziek set van Art Journey en sterretjes. Daarna met Titanium Aleenes Acrylverf de koffiebeker ringen en brushstroke van de Art Specially 2014 lap. Als laatste met Snowflake Fresco de Katzelkraft kroon en “Rock” gestempeld. De gitaar is ook van Katzelkraft en is uitgeknipt en opgeplakt met foam stickers. De ster is een stansset bij de voordeelboekenhandel vandaan.

2014-05-24 verjaardagskaart met Katzelkraft Art Journey en verfDe voorkant is afgemaakt met zwarte, zilver en witte marker en doorzichte Sakura glaze pen, alsmede Metalic Rub-on.

Voor de binnenkant weer een stuk van het met verf gesponste papier gebruikt en daarop Lets Party in rood Archival gestempeld (van de Art Specially 2014 lap). Daarop een pocket gemaakt met rode cardstock. Dit weer bestempeld met de sterretjes en 2 Marianne Design tekstjes.

2014-05-24 verjaardagskaart met Katzelkraft Art Journey en verf binnenkantIn de pocket 3 tags met tekstjes van Marianne design en eentje die bij de Craft Stamper zat.

2014-05-24 verjaardagskaart met Katzelkraft Art Journey en verf tags voor 2014-05-24 verjaardagskaart met Katzelkraft Art Journey en verf tags achter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s