Kerstkaart met Art Journey stempels

25 May

Ik kon niet wachten met mijn nieuwe Art Journey stempels dus ben lekker in de weer geweest met de zelfde technieken als vrijdag tijdens de Art Journey dagen.

Op de cirkel heb ik eerst de engeltjes gestempeld met Coffee Archival en daarna gemaskerd. Daarop met een TCW stencil “Gothic” en distress paint Antique Linen de roset gesponst. Vervolgens distress inkt om de engels aangebracht in de kleuren Tumbled Glass, Broken China en Weathered Wood.

De engeltjes zijn ingekleurd met vingerdobber en pen nibs met distress inkt in Antique Linen, Tattered Rose, Vintage Photo en Aged Mahogony. De ronde stans er achter is van Nellie Snellen.

Het achtergrond papiertje en de tag heb ik eerst door Tumbled Glass en Antique Linen op mijn craft sheet gehaald. Daarna de sneeuwkristalletjes met clear embossing poeder gedaan. Daaroverheen de achtergrond gesponst met Weathered Wood en Vintage Photo. Als laatste de sneeuwkristalletjes nog eens gestempeld met Weathered Wood.

2014-05-25 kerstkaart met Art Journey stempels en distress inktHet ornamentje en de tekst op de kleine ronde tag zijn ook van de Angels sheet van Art Journey.

Deze kaart voldoet weer aan de Art Journey Challenge Tag on Card en ik heb de sketch van Christmas Challenges with Sketches gebruikt.

Advertisements

One Response to “Kerstkaart met Art Journey stempels”

  1. declerckanneke 27 May 2014 at 6:28 pm #

    Super geslaagde kerstkaart, heel mooi! Fijn dat je meedoet met de AJ challenge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.