Art Specially 2014, ‘t was weer super! Dag 2

10 Apr

Na een lekker ontbijtje gingen we de volgende dag weer richting beurshal. Tot onze verassing was er geen rij voor de deur. Je kon gelijk doorlopen naar het middenpad en van daaraf al lekker kijken. Jammer genoeg zijn er dan weer van die mensen die hun fatsoen niet kunnen houden en onder het lint door moeten kruipen om alvast op een workshop stoel te gaan zitten.

Je vraagt je af hoe vervelend dat moet zijn voor de organisatie… Wat doen die paar minuten er nou toe en later is er ook nog wel een mogelijkheid tot het doen van een workshop.

Zodra het lint omhoog was gingen we eerst een paar dingetjes kopen die we beslist wilden hebben. Daarna weer lekker overal kijken (klik op foto voor vergroting).

Bij de demonstratie met distress paints en stempels van De Stempelwinkel.Demonstratie distress paint De Stempelwinkel Art Specially 2014

 

 

 

 

Bij de demonstratie van Liesbeth Fidder met Splash inkt en Art Journey stempels. Ze maakte de mooiste voorbeelden en ik kreeg er als verassing eentje van haar mee! Thanks!: Demonstratie Liesbeth Fidder Art Journey Art Specially 2014

 

 

 

 

De tijd schoot al weer op, dus na een lekker soepje en een broodje was het tijd voor onze workshop bij Creabest. Het maken van een canvasje met modeling paste, zwarte verf, stencil, Dylusions, Shimmer mist en Inka Gold. Met een stuk papier uit een boek is het haar gemaakt.Workshop Canvas maken Creabest Art Specially 2014

 

 

 

 

Gelijk daarna was het rennen naar de Stempelfee waar we (mazzel!) ons nog hadden kunnen inschrijven voor een workshop met Fresco paints en Jofy stempels, omdat er mensen hadden afgezegd ivm hoofdpijn. De beurs verdween om ons heen en er was alleen nog het mooie materiaal en het creëren. Heerlijk! Ik ben voor de Jofy vogeltjes gevallen, dus die is in mijn tas beland, alsmede 2 nieuwe kleurtjes Fresco paints en ook Inge heeft zichzelf blijgemaakt met een mooie combinatie aan paints. Workshop Fresco Paints bij Stempelfee Art Specially 2014Tag artspecially fresco paints paper artsyTag van Anne is met blauw en roze en die van Inge is met rood en creme.

 

 

 

 

Na deze workshop was er nog maar zo weinig tijd over, dat we beide onze eigen kant uit zijn gegaan. Inge om nog wat laatste wensen in vervulling te laten gaan en ik om nog gauw te kijken wat je bij alle Art Specially workshops kon maken. Verschrikkelijk jammer dat er geen tijd meer was om er eentje te doen. Er zaten er zeker nog een paar bij waar ik wel heel veel zin in had gehad.

Art Specially 2014 workshop met bisterArt Specially 2014 workshop met distress in en gessoArt Specially 2014 workshop met inksprayDemo materiaal bij 1 van de workshops Art Specially 2014Art Specially 2014 workshop met dylusions ink

Voordat we het in de gaten hadden was het al 5 uur en was het weer voorbij. Snik. Nog zoveel dingen die we nog wilden doen. In de auto op het parkeerterrein nog wat napret met het elkaar laten zien van onze aanwinsten en toen op naar huis voor een lekkere maaltijd gekookt door mijn man.

Daarna hadden we weer genoeg energie om onze nieuwe stempels te gaan mounten. Het werd alsnog weer laat. Maar goed dat Inge bleef logeren en we er nog een vrij dagje aanvast hadden geknoopt om met onze nieuwe spullen te spelen.

Als laatste een foto van mijn gevonden schatten van het weekend (de losse stempels zijn beurs cadeautjes en vondsten uit de Katzelkraft bak):

Art Specially de schatkistHet flesje zilver liquid pearls mist nog op deze foto. Nu alvast maar weer beginnen te sparen voor volgend jaar!

Advertisements

3 Responses to “Art Specially 2014, ‘t was weer super! Dag 2”

 1. Steffi 11 April 2014 at 9:44 am #

  Hallo Ihr 2,
  hoffe, Ihr könnt deutsch lesen. Freue mich sehr, dass Euch der Workshop bei uns Spaß gemacht hat und ich kann nur sagen, dass Ihr beide sehr kreativ gewesen seid und es großen Spaß gemacht hat mit Euch.
  Liebe Grüße, Steffi (Workshoptante beim Stempelfee-Shop)

  • stempelwolfanne 11 April 2014 at 12:03 pm #

   Ja das können wir lesen :). Herzlichen dank für die freundliche reaction. Es war großartig bei Euch auf dem Messestand! Noch vielen dank dafür!

 2. colorandjunk 14 April 2014 at 4:02 am #

  These tags are beautiful!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.