Art Specially 2014 avond programma

9 Apr

In de nieuwe locatie was het avond eten fantastisch. In tegenstelling tot vorige jaren was er voldoende plaats voor iedereen en waren de gerechten warm, gaar en van alles was er voldoende. Ronduit heerlijk! De foto is met de telefoon genomen en niet zo goed gelukt, maar voor de mooie herinnering er toch maar even bij.

buffet

Er was een grote zaal voor het avond programma met meerdere workshops. Er was niet voldoende tijd om alles te doen.

De eerste 2 workshops van een minuut of 15 waren verzorgd door Creabest. Eentje was met metallic distress stains, die Inge deed overtuigen dat ze ze nodig had. De ander was eentje met Neon spray en ink, waar we beiden niet echt warm voor konden lopen. Mooi dat je dat zo even kan uitproberen.

Als laatste de topper voor ons: een tag maken met inkts en stempels van Stampin up. We moesten er even geduld voor uitoefenen tot we aan de beurt waren, maar met de prachtige kleuren en een mooie gans waren we de rest van de avond aan het genieten. Het was het lange staan zeker waard. Nu was ik de gene die overtuigd was dat ze een stempelset moest bestellen haha. Alweer bedankt voor de sponsoring ma!

Avondprogramma Art Specially Creabest workshopAvondprogramma Art Specially Creabest workshop 2Workshop spiegel stempelen StampinUp Art Specially 2014

Tags van Anne

Tags artspecially avond workshops

Tags van Inge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s