Zoals het klokje thuis tikt……

16 Feb

Zoals het klokje thuis tikt tikt het nergens.
Mooi gezegde voor een verhuiskaart.

Verhuiskaart klokje 001

Ik had nog mooi blauw scrappapier met seringen van Maja Design “Vintage Summer Basics” en prachtige stempels van Chocolate Baroque.
Het zakhorloge heb ik gestempeld met Ranger embossing ink en vervolgens met Ranger Seafoam white embossing powder gedaan op oudblauwe cardstock.
Dit deed mij aan wedgewood denken. Een zakhorloge hangt aan een ketting en ik had nog mooie witte kraaltjes. Dus die heb ik op en stukje borduurgaren geregen.
Aan de uiteinden een bedeltje van een slotje en eentje van een sleutel. Door de kraaltjes hier en daar aan de kaart vast te zetten blijft het kettinkje in de vorm op de kaart liggen zoals het ook op de foto ligt.

Verhuiskaart klokje 002

De binnenkant ook met een stempel uit hetzelfde setje van Chocolate Baroque “Punky Romance”. Wederom met blauw seafoam white embossingpowder op blauw cardstock gedaan. Hier en daar heb ik stukjes met Distress Marker Weathered Wood donkerder gemaakt. Het compas relief is met een embossing folder van Sizzix uit de “Tim Holtz alterations” lijn. Het sentiment met het gezegde heb ik op de computer gemaakt en daarna in een label gestanst met een ribbon tag die van Spellbinders.
Om dit te bevestigen heb ik hetzelfde kant gebruikt als de voorkant echter heb ik het randje eraf geknipt zodat alleen de bloemetjes overbleven. Het afgeknipte randje heb ik vervolgens gebruikt voor de tag op de achterkant van de kaart.

Verhuiskaart klokje 003

Op de achterzijde de grunge tag van Go Kreate gebruikt. Deze heb ik dubbel gestanst en op elkaar vastgemaakt met een splitpen met blauw pareltje. De achterste is op de kaart geplakt. De voorste is beweegbaar en verbergt een berichtje voor de ontvangen. Met Distressmarker Weathered Wood een pijl op het voorste kaartje getekend om de ontvanger van de kaart uit te nodigen om de voorste tag te bewegen. En nog een paar blauwe bloemetjes erop.

Groetjes,
Inge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.