Spelen met Mini Cameo stans

16 Feb

Van t weekend heb ik met m’n nieuwe mini Cameo Die (CAD006) van Nellie Snellen gespeeld.

Na een basis laagje zwarte gesso heb ik ze geembossed. Twee met Antique gold, 2 met Silver, 2 met Black en perfect pearls, 2 met glitter Black (alles Ranger), 2 met Copper en Champagne glass glitter,  en 1 met Frantage Shabby White (beide Stampendous).

Het duifje en takje in de foto hieronder zijn met Silver geembossed. Het hartje is gekleurd met copics. Bij het takje heb ik er een stukje oud boekpapier onder gedaan en goud glitter na de glossy accents, het hartje had rode glitter en de duif ligt op een bedje van groene glitter. Die met t hartje heb ik laten vallen en t herstel pakte niet goed uit.

Cameo Die embossed and stamped 2

De middelste in de foto hieronder kreeg alleen nog een lintje geregen. De linkse heeft een bloemetje gekleurd met copics. De fijne glitter poeder is in de glossy accents gestrooid.

Het roosje is gestempeld met Aged Mahogany met een laagje acrylic gloss erover (ter bescherming) en daarin wat fijne glitter gestrooid en toen pas de glossy. Die is wat melkiger geworden. Heeft ook zijn charme trouwens.

Cameo Die embossed and stamped

Het achtergrondje van de bovenste in de onderstaande foto is met zwart gestempeld en gesealed met een laagje glossy medium waar ik de harte lovertjes en de koper glitter in heb geplakt. Daaroverheen een laagje crackle accents. Na drogen heb ik bronze Distress in de crackles gewerkt.

Op de rechtse zit een tape transfer van een internet plaatje en wat glitter en glossy accents. De onderste is gelijk aan de middelste van de foto hierboven en heeft ook een tape transfer internet plaatje en wat glitter. Ze moeten nog uitharden.

De linkse zie je nog niks van, want die moet echt nog helemaal drogen en is zelfs nog melkig. Er zit een stukje boekpapier en blauwe glitter onderin en een zwart embossed vlindertje.

Cameo Die embossed and stamped 3

Het middelste is 1,2 bij 1,5cm, dus geen enkele stempel past haast. Het is dus een hele uitdaging om ze interessant en netjes te maken. De tuit van mijn glossy accents is te groot en scheef wat het nog extra lastig maakt. Maar wel weer leuk om te doen. Hoop geleerd.

Sorry voor de lamp weerkaatsing in de foto’s. Ze doen the real thing geen recht :S

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.