Jubileum Art Journey

30 Jun

Wat een leuke dag hebben we gehad. Het plan om eens naar Art Journey te gaan was er al langer, maar het kwam er steeds niet van. Het jubileum was dan ook de perfecte gelegenheid!

Er was thee/koffie en een gebakje. De winkel hangt vol prachtige voorbeelden en een assortiment stempels om te watertanden. We hebben ‘s morgens flink onze slag geslagen. De nieuwe spullen zullen binnenkort wel te zien zijn in onze creaties.

Als jubileum geschenk bij de aanschaf kregen we een stempelsetje vlinders en een lootje. Ik won daarmee een Darkroom door stempel set en Inge won een Paperpad voor kerst van Graphics 45!

‘s Middags hebben we meegedaan aan 3 make-en-takes met de nieuwe stempelsets van Art Journey.

Dit is wat we gemaakt hebben.

kaartje en tag met nieuwe Art Journey stempelsLinks: stempelen, rondje afplakken voor de maan, diverse kleuren inkt in banen sponzen, rondje er weer af, het blauw langs een gegolfd maskertje sponzen. Rechts: stempelen en vervolgens door een stencil een andere kleur inkt sponzen op de witte gedeeltes.

Onder: kaartje vouwen, sponzen met distress inkt, alle stempels er met verschillende kleuren op stempelen, vlindertje stempelen op een apart papiertje en er op plakken.

Mini briefkaartje met Art Journey stempelsVooral het setje met de Post Card stempels kon ons wel bekoren, maar we wilden eerst nog wat oudere Art Journey wensen in vervulling laten gaan. Het was gezellig en relaxt. We komen zeker wel eens weer!…

Advertisements

One Response to “Jubileum Art Journey”

  1. heavenlyimaginings 7 July 2013 at 3:24 am #

    Absolutely Gorgeous!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s