Wedding anniversary scrap card

9 Jun

Er was een scrap kaartje nodig voor een bijzondere gelegenheid. Een 50 jarig huwelijk! Dat komt niet zo vaak voor. Ik ben er dus even goed voor gaan zitten en heb lekker wat nieuwe spulletjes gebruikt uit de opruimingen en aanbiedingen. Onder andere de paperpad met designpapier van Kaisercraft, de stempel van Deep Red en m’n nieuwe Memorybox stans. Dit is de voorkant geworden:

2013-05-25 scrap card 50th wedding anniversary frontPlaatje is ingekleurd met distress markers (Bundled sage, Crushed Olive, Walnut stain, Aged Mahogony, Linen, Rusty Hinge, Tattered Rose, Weathered Wood) en waterbrush. De bloemetjes zijn ook op kleur gebracht met distress ink. Het hartje heb ik met de hand geknipt en het sentiment is van Joy. Randjes bewerkt met Vintage Photo.

De binnenkant is met de zelfde papiertjes. Tekst is gemaakt uit een clear stamp set van Kaiserkraft en van Joy. De achtergrond stempel op t lipje is van IndigoBlu en de tag die in het zakje zit is een de grunge tag van GoKreate.

2013-05-25 scrap card 50th wedding anniversary insideAchterkantje eenvoudig met Kaisercraft design papier en de stempel die bij een craft tijdschrift zat.

2013-05-25 scrap card 50th wedding anniversary back

Advertisements

2 Responses to “Wedding anniversary scrap card”

  1. stempelwolfinge 10 June 2013 at 6:20 pm #

    Had al gehoord dat je de stempel met de luitjes op het bankje ging gebruiken, maar nog niet hoe en welke kleuren en zo. Mooi hoor.

  2. wlbillings 14 June 2013 at 11:12 pm #

    ah another lovely card. Such an awesome image! two paws up. Hugs Wendy and the Jazzer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s