Nog meer Gelli Plate plezier

10 Apr

Heb vanavond Ida ook met de Gelli Plate kennis laten maken. Die was ook helemaal verkocht haha. Ik heb eerst even een paar printjes voorgedaan en toen haar met wat aanwijzingen op gang geholpen. Ze heeft heerlijk zitten knoeien en heeft zich de rest van de avond prima vermaakt en prachtige papiertjes gemaakt! Helaas heb ik er geen foto van gemaakt šŸ˜¦

Wel een foto van mijn eigen voorbeelden:

Gelli plate prints met stencil bubble wrap en stempel

Voor de eerste laag had ik lichtblauwe verf, een swirl (dus bijna niks van te zien) en een harlequin stencil gebruikt en een print (links) en een ghost print gemaakt (onder).

In de volgende rode laag heb ik een paar keer bubbel plastic en een Stempelglede bloemenstempel gedrukt en afgestempeld op de eerste lichtblauwe print (links), vervolgens een print op een nieuw papiertje (rechts) en een ghost (2e print) in gedeeltes op de lichtblauwe ghost (onder) gezet.

Als laatste op de helft gedeeltelijk de Harlequin en Cell Theory stencils in de donkerer blauwe verf gelegd en in het overige gedeelte met de achterkant van een kwast in de verf zelf een swirl gedoodled. Die is weer op de eerste print van de rode laag gezet (rechts) en de 2e print (ghost) op de 2e print van de rode laag (onder). Dit was terecht een ghost, want hij is kwalijk zichtbaar, maar t geeft wel een interessant effect.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s