Art Specially 2013. Het was weer fantastisch!

8 Apr

Op 6 en 7  April zijn zus en ik weer naar Art Speciall geweest. Het was weer super leuk!

De eerste dag hebben we eigenlijk alleen maar gekeken en schandalig geshopt. Veel nieuwe stempels (lang leve de grabbelbakken en de enorme keuze!), veel stencils, nieuwe inkt aangeschaft en andere wensen van het verlanglijstje vervult (tools, medium, gelli plate, etc.).

Na een lekker en beter geslaagd diner dan vorig jaar was t tijd voor t avond programma. Helaas waren er geen workshops. Kan me voorstellen dat de standhouders het te veel vinden om 2 lange dagen op de beurs te staan en dan ‘s avonds ook nog workshops te moeten geven. ‘T had wel onze voorkeur gehad, maar alle begrip hiervoor.

Er voor in de plaats was een quiz die met veel inzet en plezier werd gehouden. ‘t Was best een leuke avond, we hadden een hele leuke groep aan tafel, we deden erg ons best en we werden nog 6e ook. Nu nog afwachten of we ons gedicht of de door ons ingeleverde quotes nog ergens zullen terug zien in de toekomst.

Als 6e mochten we dus met onze groep wat op de prijzen tafel uitzoeken. Er lag nog zoveel, dat het geen enkel probleem was om wat leuks te vinden. Ik heb een stempel set van Art Journey uitgekozen. ‘K was er super blij mee!

Art Journey silhouette stempel gewonnen

Na het tegenvallende ontbijt op Zondag zou voor ons de dag dus in het teken van de workshops staan. Bij velen hebben we gekeken en een aantal hebben we ook zelf gedaan. De eerste was een workshop van Art Specially met Versamark en alcohol ink. Heel leuk te doen, zeker iets om thuis te herhalen. Leuke man ook, die de workshop gaf!

Workshop Art Specially Alcohol InksDe volgende workshop was een mixed media envelop maken bij de Scrapheap met Dylusion inks, stencils, doodelen, stempelen, spetteren en washi tape. Was bij de zelfde leuke vrouw als vorig jaar. Onze handen waren daarna goed ingewijd haha (inky fingers).

Make&Take Mixed Media Envelope Scrapheap envelop met delusion inksprays voorkant

Make&Take Envelope achterkant Scrapheap envelop met delusion inkspray achter

Daarna heb ik een Gelli plate uitgeprobeerd en gekocht bij de Stempelei. Dit was niet de echte Gelli Plate, veel goedkoper, maar de echte was niet leverbaar in de door mij gewenste maat. Zo kan ik voor minder geld in ieder geval zien of ik t wel leuk zou vinden en zou gebruiken.

workshop Gelli Plate Stempelei

Tussendoor moest er natuurlijk nog meer geshopt worden en de honger werd gestild met een lekker patatje.

De volgende make & take was bij de enthousiaste mensen van de Zentangle stand. Ik had het nog nooit gedaan, maar het is heerlijk om te doen en t geeft ook een leuk resultaat.

Workshop Zentangle Zentangle workshop

Bij Art Specially hebben we nog een leuke Make & Take gedaan. Een boeken legger met witte en zwarte inkt, masking tape en witte verf. Leuk resultaat! Aan het eind liet ze ook nog zien hoe je de techniek met andere kleuren en op andere manieren kon gebruiken. Bedankt!

Workshop Art Specially

Het hele weekend hadden we al geaasd op een plekje bij de workshop van De Craftorij, maar t was steeds net begonnen en er stonden ook al mensen te wachten vaak. We hadden geluk. Als allerlaatste van het weekend konden we hem nog doen: een tag met spray, dimensional verf en dimensional glitter verf van Art Anthology.

Make&Take Craftorij Tag workshop Creabest

Als laatste nog even een blik op de buit:

Art Specially aanwinsten

Volgend jaar zeker weer! Nu eerst maar weer flink sparen.

Advertisements

2 Responses to “Art Specially 2013. Het was weer fantastisch!”

  1. heavenlyimaginings 15 April 2013 at 12:28 am #

    Gorgeous work, looks like you have been having fun (and yes I am drooling over all your new supplies)

    • stempelwolfanne 15 April 2013 at 12:57 pm #

      Thanks Amanda 🙂 We sure did! Such a shame we didnt take pictures during the days… of the stands, workshops and all, but we where so occupied with all the fun that we forgot. The supplies…. yes, scandalous haha. I am sooooo scared to look at my bank account!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.