Perfect Pair Vrouw & Paard Art Journal page

9 Mar

Heerlijke dag gehad gister. Twee leuke leerzame lessen met beide paarden en savonds nog lekker naar de sauna en heerlijk gegeten daar (dit keer in mijn eentje, maar t is daar altijd wel gezellig met vaste gasten).

Vandaag even snel gefröbeld in mijn Art Journal. Ben begonnen met leuke stukjes uit de krant te scheuren en met modpodge op de bladzijde te plakken. Daarover heen weer een laagje modpodge. Ik dacht: “dat is een soort glossy oppervlak, hoe zou het zijn als je daarover alcohol inks zou gebruiken”.

Dus met de alcohol inks in de weer. Het werkt, maar t wordt heel plakkerig, aangezien de modpodge weer enigszins oplost in de inkt. Met snel werken en niet te lang op om knoeien, kreeg ik toch wel een leuke achtergrond. Alcohol inks zijn transparant, dus zag je de tekst er nog doorheen.

Die witte tags die we hebben, zijn ook aan 1 kant glad, dus ook daar met de zelfde kleuren geëxpirimenteerd. Dat ging ook wel aardig (zelfs het touwtje wilde). Hierop een paardje (inkadinkado windvaan gemaskeerd) gestempeld en dit weer grof ingekleurd met Distress marker (bleef niet best zitten). Het randje van de tag daarna weer wit geschuurd, zodat ie meer opvalt in de achtergrond.

Perfect Pair Vrouw & Paard Art Journal page

Op de achtergrond besloten welke woorden ik naar voren wilde halen en wat weg kon en met de vinger gesso over de te verdwijnen woorden aangebracht en de gewenste woorden met witte en zwarte marker duidelijker gemaakt. Daarna het paardje, de vrouwen kopjes (Stampinback Motor Pin-up gemaskeerd) en “Perfect Pair” gestempeld met Archival black swipe techniek gestempeld.

Met stampscapes en gesso wat water rimpels gezet en met Tsukineko Chalk ink en een clear stamp van Marianne Design stipjes afgedrukt. De rand van de bladzijde heb ik ook met de Chalk ink gedaan.

Het touw van de tag op maat geknipt en gerafeld en de rest van t touw ook. Dit in stukjes geknipt en tag en touw op de bladzijde geplakt met Ranger accents.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s