Verjaardagskaart met Katzelkraft stempel en Basic Grey papier

13 Feb

Het was hoog tijd om weer eens even te scrappen. Ik heb een scrap kaart gemaakt met een mooie stempel van Katzelkraft. De afdruk had ik als test met kissing techniek (diagonale streepjes zijn te zien in de hoed) op een agenda papiertje gezet en ingekleurd met distress markers toen ma hier was.

Niet bepaald het papier om dat te doen, want je kunt niet mengen, of water toevoegen, en het loopt niet mooi in elkaar over dus je krijgt een krasserig effect. Hij was echter toch wel apart geworden, dus wou ik hem graag gebruiken voor een scrapkaartje met het prachtige papier van Basic Grey (Out of Print).

2013-02-12 verjaardagskaart met Basic Grey en Katzelkraft 2

Het frame had ik ook al eerder van Tim Holtz Craft core met een spell binder stans + uitknippen gemaakt, maar ik wilde een fleurig kaartje, dus heb ik het plaatje nog wat met witte gel pen lichter gemaakt en het frame met pearl maker opgefleurd (net zo’n celebrity spiegel in de kleedkamer om te sminken hihi).

Sentiment is een stans van Marianne Design, bloemetjes uit Thailand en van de Voordeelboeken winkel. Stempel op de achtergrond is uit de Grunge set van Stempelglede. Die moest ook hoognodig weer eens op tafel komen šŸ™‚ Voor randjes en stempels golden oldie Pumice Stone gebruikt, om de achtergrond van het plaatje ook weer terug te laten komen. Sentiment is ook bewerkt met witte gel pen en pumice stone marker.

Advertisements

One Response to “Verjaardagskaart met Katzelkraft stempel en Basic Grey papier”

  1. Wendy and Jazz 17 February 2013 at 10:50 pm #

    Awesome backgound! Very Pretty!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s