Art Journal page “Happy Dance”

10 Feb

Deze heeft op 2 manieren te maken met de “Courage is…” page. Letterlijk; de inkt en verf van de stencils en dergelijke van die page zijn op deze bladzijde afgeveegd/afgedrukt, en ook figuurlijk, want als je dan de moed hebt opgebracht en je bent toch gegaan, dan word je beloond en kan je zo happy zijn dat je wel kunt dansen.

Happy Dance Art Journal Page

De kliederij van de vorige page is dus de basis van deze. In een Youtube filmpje van Dina Wakley uit 2010 vond ik een leuke tip om een foto van een fashion model uit te knippen en dat als mal te gebruiken. Dyan Reaveley heeft nu silhoutte mallen uitgebracht met The Crafters Workshop, maar ja daar kan ik niet op wachten šŸ™‚

Dus zelf maken! Op het internet silhouettes van mensen opgezocht, uitgeprint en uit een plastic L mapje gesneden. Om het figuurtje geschilderd en het zwart wat er op zat weer onderaan afgedrukt, en het overblijvende plastic gebruikt als mal om doorheen te stempelen.

Op het zwarte met Colorbox wit gestempeld met een Prima achtergrond stempel. De oranje bloemetjes zijn toegevoegd met een Marianne design stencil en oranje verf. Die verf heb ik ook gebruikt om de letters heen.

De letters zijn uitgestanst uit een leuk gedeelte van het papier wat ik had gebruikt ter bescherming van de rest van mijn journal tijdens het sprayen. Met Glossy Accents dimensie gegeven, op het papier geplakt en omtrokken met witte gel pen en zwarte marker.

Nog een glossy accents hart op de rode veeg om de kleur van de letters terug te laten komen, omtrekken met zwart en klaar was het.

Advertisements

2 Responses to “Art Journal page “Happy Dance””

  1. stempelwolfinge 10 February 2013 at 8:03 pm #

    Wat een idee om zo die dansende mensen te maken. Alweer zo’n prachtige pagina.

    • stempelwolfanne 10 February 2013 at 8:58 pm #

      Lekkere smeerboel he? haha. Je vieze spullen afsmeren op een bladzijde werkt prima. Dan heb je al iets gaande. Heb ik ook gedaan met die van Beautiful Creative time. Daar maak ik dan vanzelf ook wel weer wat van.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.