Creative Jumpstart 5 Sharon Laakkonen en 20 Janna Werner gecombineerd

26 Jan

Ik kwam vandaag aan nog een projectje toe en heb 2 van de Jumpstarts gecombineerd. Sharon Laakkonen liet meerdere manieren zien hoe je tags kon verwerken in lay-outs en op kaarten. Je denkt er niet zo gauw aan, maar je hoeft die dingen niet zo groot te laten als ze zijn. Je kunt er stukken afknippen, uitponzen, etc. Nr. 1 van haar 3 manieren (+bonus) heb ik gebruikt. De rest zal later moeten.

Janna Werner liet zien hoe je verschillende spetter resultaten kon bereiken met sprays, door het slurfje, het dopje of een kwast te gebruiken.

Ze liet ook zien dat je op folie kunt sprayen, dat smots je dan tegen elkaar zodat de inkt wat over het stuk verspreid en dan kun je dat als een soort stempel weer afdrukken op je papier. Strijk je het flink af krijg je grotere vlekken, druk je het voorzichtig op je papier zie je de kreukeltjes van de folie. Zo kun je ook een acryl blok gebruiken, dan is het resultaat weer anders. De spetter techniek en de folie heb ik gebruikt voor dit project. De rest zal later wel eens komen.

Jumpstart Sharon Laakkonen and Janna Werner combined

Als eerste heb ik 2 foto’s van de sneeuw hier opgezocht en uitgeprint. De 1 gescheurd en de scheur met Tattered Angels Latte gekleurd, de andere foto in twee geknipt. De rest van het printerpapier alla Janna Werner bespetterd met alle 3 spetter technieken in Cosmic Shimmer mist Lilac nights, Tattered Angels Latte en zelfgemaakte mist van Ranger Distress refil Stormy sky en dat stuk papier dan weer gebruikt als mat voor mijn foto’s.

Mijn blad in het Hema schrift heb ik bewerkt met de zelfde kleuren, maar dan door folie als “stempel” te gebruiken. Een sneeuwkristal stempeltje van Urban Stamps en een Action tekst stempel Let it Snow weer uit mijn kerstdoos opgeduikeld en met Weathered Wood of Ranger Archival Jet Black op de achtergrond gestempeld.

Vervolgens alla Sharon Laakkonen  een tag met een sneeuwkristal stencil van Creative Expressions en de paarse Cosmic shimmer gesprayd en met figuurschaar een stuk van afgeknipt. Het touwtje van de tag met Latte op kleur gebracht. Op het afgeknipte stuk tag “Jan. 2013” gestempeld en vervolgens 2 sneeuwkristalletjes uit de onderkant geponst. Dit is op de foto niet zo zichtbaar, maar je ziet de kristalletjes wel op de rechterkant van de lay-out weer opgeplakt.

Op de achterkant van de tag wat geschreven, achter de mat met foto’s gestoken en als laatste de bomen en takken gestempeld (Creative Expressions).

En zo ontstond mijn eerste lay-out ever!

Advertisements

6 Responses to “Creative Jumpstart 5 Sharon Laakkonen en 20 Janna Werner gecombineerd”

 1. stempelwolfinge 27 January 2013 at 2:35 pm #

  Leuk idee om een soort foto journal op deze manier te doen. Kun je zien wat je allemaal beleeft hebt en tegelijk je creativiteit uiten. Hmm niet te veel projecten in een keer. Eerst mijn vakantie minialbum afmaken……..

 2. stempelwolfanne 27 January 2013 at 5:23 pm #

  haha, ja inderdaad. Ik ben super benieuwd naar je mini album!

 3. Wendy and Jazz 27 January 2013 at 7:04 pm #

  I subscribed to the January Creative Jump start. Now if I only had some time. Sigh… Love all the stuff you are doing and it looks like so much fun. Is this your home? What a lovely area.

  • stempelwolfanne 28 January 2013 at 1:08 pm #

   Yes it is. It’s not so big but the area is beautiful. I hope you find the time. I have so much fun with all this new found creativity!

 4. Anne 6 February 2013 at 10:13 am #

  It is sooooooo nice. I love your colours and the photos and the way you put them together. Great job!

  • stempelwolfanne 6 February 2013 at 1:12 pm #

   Welcome Anne and thanks so much for your kind words!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.