Kerst Tilda met hondje

27 Nov

Voor ma, Johan en Sasinee en jou ben ik in het zelfde thema gebleven. Iedereen heeft zijn kaart inmiddels gehad, dus het kan op t blog. K zet t gewoon bij de datum dat ze klaar waren.

Als eerste het kaartje voor jou, in de stijl van de scrap kaarten van de scandinavische designers die je had aangegeven zo mooi te vinden.

kerst Tilda en Maja design

Het papier is van Maja Design vintage winter. De kaart basis is craft, maar de randen zijn met witte crackle paint bewerkt en ik heb met een EK-succes pons een rand gemaakt die er weer op is geplakt, dus aan de voorkant zie je helemaal geen craft meer. De border aan de onderkant is een border stans van X-cut. Het hoekje is een stans van Leane en de sneeuwkristal is samengesteld uit een stans van Whimsy en 2 van Cheery Lynn met een brad. De onderste is van perkament, op kleur gebracht met alcohol ink. The tag is the Grunge tag stans van Go-Kreate.

Het plaatje is geschilderd met distress ink, ovaal gestanst met een Spellbinder stans en de rand is bestempeld met een stempel uit de Grunge set van Stempelglede. Het is gemat op een scalloped oval gemaakt met een stans van Nellie Snellen. De sentiment op de tag is uit een clear set van Action.

Andere materialen:
– kant, doily, glitter, bloemetjes/meeldraden uit Thailand, verbandgaas, glitter, gemstones, Distress ink Vintage photo.

De volgende scrap card die ik maakte was voor ma. Hier ook weer zelfde papierset, stempel en lay-out, maar andere kleuren en embelishements. Het plaatje van deze is gekleurd met Copic Markers.

kertkaart Tilda met hondje rood

De kerstboom is van Marianne Design, border en randje weer EK-succes ponsen. De sterretjes op de tag zijn gedaan met een rubber stempel gekocht op de Knotsgekke kaarten dagen. Hier geen verbandgaas, maar wel een lintje en gouddraad. Alle randjes zijn weer gedaan met Vintage photo.

De scrap kerstkaart voor Johan en Sasinee is gemaakt met papier van Bo Bunny Snowfall uit de voorraad van Paula. Ik vond het zo mooi en mocht er een paar blaadjes van Paula uitzoeken 🙂 Thanks Paula!

kerst Tilda met hondje en Bo Bunny

Hier ook weer zelfde lay-out en materialen, afgezien van de sterren en de border. De border is gemaakt met hoekpons die ik al jaaaaaren heb 🙂 De sterren zijn gemaakt met een stans set van Marianne Design. Paula heeft hier de kerstboompjes van. Deze is ook gekleurd met Copics. Eerst zou ik potlood doen, maar het papier vroeg toch om wat frissere kleuren.

Advertisements

2 Responses to “Kerst Tilda met hondje”

  1. Wendy 28 December 2012 at 6:52 pm #

    What wonderful cards. I especially like the top one. very soft. All the lace and frills. Great job on all. Tail wagging from the Jazzer and hugs from me.

    • stempelwolfinge 1 January 2013 at 1:28 pm #

      The top one she made for me. Lucky me :D. The picture does not do it justice. Its even more beautifull in real.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s