Verjaardagskaart met stempelsets ‘Autumn leaves’ en ‘Trees’ van Creative Expressions

3 Nov

Deze kaart had ik al een hele tijd geleden afgemaakt met prachtige herfstkleuren. Broer Johan houdt van het bos, dus deze is voor hem.

De achtergrond is gemaakt door La Blanche stempel nr 1001 een paar keer af te drukken met embossing ink en daarna te embossen met Ranger Sea Foam white poeder. Daarna heb ik de wrinkle free distress techniek van Tim Holz gebruikt met distress ink Scattered Straw, Fired Brick en Aged Mahogony. Als laatste de embossing weer naar boven gehaald door voorzichtig met een vochtig doekje de inkt er vanaf te halen.

De takken op de achtergrond zijn gestempeld met Stazon Timber brown en een stempel uit de Creative Expressions set Trees. De tekst One Touch of Nature is gestempeld met Stazon Forest Green en komt uit de Autumn Leaves set van het zelfde merk.

De bladeren zijn gemaakt door ze te stempelen en daarna uit te knippen en te kleuren met Cosmic Shimmer mists en Distress ink. Ik heb ze op de hoofdnerf en dwarsnerven gevouwen en daarna opgebold met een embossing pen en iets verhoogd opgebracht met foam stickers. De bloemetjes zijn gemaakt van vele laagjes theezakjes en gekleurd met Cosmic Shimmer mist en Distress ink. Die onderdelen kosten enorm veel tijd, maar het is het werk zeker waard!

Het labeltje met sentiment is gemaakt met stans van Quickutz en donker groene embossing poeder. Het randje is bestempeld met een stempel uit de Stempelglede Grunge set en distress ink Old Paper (de kaart trouwens ook). Het touwtje is op kleur gebracht met Cosmic Shimmer mist Red Firefly.

Advertisements

4 Responses to “Verjaardagskaart met stempelsets ‘Autumn leaves’ en ‘Trees’ van Creative Expressions”

 1. heavenlyimaginings 4 November 2012 at 12:21 am #

  Love your Autumn Tag it looks beautiful and captures the colours of the season well.

  • stempelwolfanne 10 November 2012 at 8:02 pm #

   Thanks Amanda! It was for my brothers birthday and luckely he liked it to 🙂

 2. Wendy and Jazz 5 November 2012 at 9:26 pm #

  Very Lovely Anne- The color choice is warm and rich.

  • stempelwolfanne 10 November 2012 at 8:06 pm #

   Thanks Wendy. I noticed that I tend to stay in the same colors a lot. It is a nice change to dive into the autumn colours. There is another autumn card coming up soon. A little less succeeded, but I like to keep challenging myself with new stuff 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.