Knotsgekke kaartendagen Zwolle

30 Aug

Ma, Paula en ik zijn naar de knotsgekke kaartendagen geweest. We hebben niet echt nieuwe dingen gezien ten opzichte van vorige jaren. Er waren wel wat workshops te doen. Vooral een workshop “Tag maken met Tim Holz technieken” leek ons leuk. Er lagen zulke mooie voorbeelden! De workshop leidster kwam me ook erg bekend voor (van Art Specially Event?). Er waren echter geen 3 plekjes tegelijk vrij en het zou 3 kwartier nemen en dat vond Paula toch wel wat zonde van haar tijd. Op haar eerste knutselbeurs wilde ze liever de tijd besteden om alles te bekijken. Ma wou ook geen workshops doen, omdat ze niet wil afraffelen om binnen de tijd klaar te zijn.

Ik wou opbergmogelijkheden voor mijn inkten, markers en sprays, maar het enige wat er op dat gebied was, waren van die doorzichtige kunststof dozen. Ma heeft eentje meegenomen voor scrappapier en Paula gaat er eentje bestellen (oranje was op šŸ™‚ ), maar het was niet wat ik zocht.

Ik heb wel andere dingen van mijn verlanglijstje kunnen scoren.

Rangerproducten:

3 rubber achtergrond stempels uit de graaibak en 5 tekst clear stempels (van Paula nog voor mijn verjaardag):

3 andere rubber stempels uit de graaibak, een mooie embossing folder van Crafts too (ook nog voor mijn verjaardag van Paula) en letterstempeltjes:

En er was een graaibak met copic markers voor 2 euro. Na Art Specially Event had ik daar wel veel zin in, maar ik zag tegen de initiele aanschaf op. Voor 2 euro, kun je toch een leuke begin set bijelkaar zoeken! Dit zijn de 12 die ik heb gekozen:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.