Verjaardagskaart voor mijn zus Anne

13 Aug

Het viel niet mee om wat moois voor je te maken. Aangezien je zelf van die prachtige kaarten maakt, wilde ik toch weer wat bijzonders bedenken. Het heeft heel wat zweet en inktvingers gekost, maar volgens mij is het best gelukt. Wel op het nippertje hi hi. Ik had geen eens tijd om foto’s te maken voor het blog. Het was afmaken inpakken en in de auto :D. Maar dat probleem heb jij ff voor mij opgelost.

Voorkant

Achtergrond papiertje gemaakt met distress inkt tumbled glass met cirkeltjes gemaskeerd voor de bubbles en daarna met ranger distress bundled sage en chipped saphire bewerkt. Schelpjes en anker uitgestanst met stanzen RL 0232 en RL 0233 van Marianne Design. Anker bewerkt met Ranger walnutstain embossing poeder. Schelpjes nog wat mooier gemaakt met derwentpotloden. Tilda ingekleurd met Karisma en Derwent potloden en geurloze terpentine. Knoopje, brad en stukje draad gebruikt om bedeltjes van zeester en zeepaardje te bevestigen. Bedeltjes ooit kado gekregen van mijn vrienden toen ze terugkwamen van vakantie. Ze waren perfect voor deze kaart.

Binnenkant

Binnenkant gemaakt als een popupkaart. Zee achtergrond gemaakt met ranger distress tumbled glass, bundled sage en chipped saphire, Tattered angels shimmermist glacier en zoutkorrels.  Zeewier  gemaakt met stanzen Woodland Branch, Grove Branch, Grassland Border en Meadow Leaf van Memorybox. Schelpen en zeester gemaakt met stanzen van Marianne disign (zelfde als hierboven vermeld). Binnenkant parel schelp bewerkt met cosmicshimmer pearl mist. Tilda ingekleurd met derwentpotloden en uitgeknipt (wat knap lastig is als je wordt afgeleid door de Olympische schoonspring heren op tv).

Kant gems en pareltjes toegevoegd en hup volgende pagina.

Achtergrondpapiertjes op zelfde wijze gemaakt als het achtergrond papiertje van de voorkant en met dezelfde ranger distress kleuren gebruikt. Tekst hartelijk gefeliciteerd met ranger walnutstain embossingpoeder behandeld. Tags gemaakt met stanzen van Spellbinder S4-202deckle rectangles large, pocket girft tag van Memorybox en grunge tag van Go Kreate. Tags gestanst uit craft en geel cartstock aanelkaar gemaakt met draadje, knoopje en nog zeesterbedeltje aan bevestigd. Minitag met mijn naam erop en kandootje in achterste tagpocket.

Gefeliciteerd zussie,

Liefs Inge

Advertisements

5 Responses to “Verjaardagskaart voor mijn zus Anne”

 1. Florence 14 August 2012 at 10:46 am #

  Amazing card Inge. Really love it.
  Regards Florence x

  • stempelwolfinge 14 August 2012 at 5:47 pm #

   Tx Florence.

 2. colorandjunk 15 August 2012 at 7:49 pm #

  Such a pretty little mermaid! Great use of the Derwent Pencils…makes me want to get mine out and play.

  • stempelwolfinge 16 August 2012 at 9:31 pm #

   Tx, i love coloring images. Its cutting them out that i find anoying. But it even that turned out ok this time.

 3. stempelwolfanne 16 August 2012 at 11:49 pm #

  Wat weer een prachtige kaart, en dit keer met de achtergronden helemaal zelf gemaakt. Hij is super gelukt en ik ben er heel erg blij mee. Hij heeft een ere plaatsje op de kast 🙂 Op de foto’s kun je niet half zien hoe mooi hij is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.