Valentijnskaartje

14 Feb

Mijn liefde voor mijn man is niet geheim natuurlijk, maar toch vond ik het wel eens leuk een Valentijnskaartje voor hem te maken. Ik heb een Tilda stempel van Magnolia hiervoor gebruikt. Ze is geschilderd met Ranger distress ink Aged Mahogony, Fired Brick, Walnut Stain, Old Paper, Pumice Stone en Tattered Rose. De randjes zijn gestempeld met een hoekstempeltje van Prima. De hartjes komen uit een clear stamp setje van Action. Het onderste design papier komt ook uit een blokje van Action, het hartjes papier hebben we op de knotsgekkekaartedagen gekregen als cadeau. Het rose/rode newspaper papier komt van Prima. Het rode vezel papier komt uit Thailand.

De doily komt van Action. De harten zijn gemaakt met Nellie Snellen mallen. Het randje onderaan de kaart ook. alle witte cardstock is bestempeld met Pumice Stone en Old paper met het hoekstempeltje van Prima. Versiering: bloemetjes en blaadjes uit Thailand, Kars glitter Rainbow white, Waco Pearl Pen 00-Kristal en een stukje fluweel lint en kant.

Aan de binnenkant heb ik hetzelfde papier gebruikt en weer de harten van de mallen van Nellie Snellen. De scalloped ovaal is ook van Nellie Snellen. Het stempeltje komt uit de collectie van mijn zusje (unmounted rubber) en is geschilderd met Ranger distress ink. Zelfde kleuren zijn gebruikt als op de voorkant. De love tag is een mal van Quickutz. Met een stukje verbandgaas en wat glitter is deze kant helemaal af.

Hier weer dezelfde design papiertjes gebruikt. De lip aan de tack en cupido op de tack zijn mallen van Quickutz. De doily van Nellie Snellen, de hartjes ook. Met een mooi kantje, twee gemmetjes en wat Waco pareltjes ziet het er heel vintage uit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s