Kerstige Tilda

14 Dec

Nog een kaartje met een Tilda stempel van Magnolia geschilderd met Ranger distress ink Aged Mahogony, Tattered Rose, Fired Brick, Old Paper en Walnut Stain. Op het bontrandje heb ik Aleene’s glitter snow gedaan.

De basis van de kaart is rode cardstock met daarop een eigen gemaakt papier. Ik heb het witte glossy karton eerst vochtig gemaakt en verfrommeld. Daarna in nat gesproeide Ranger distress ink Aged Mahogany en Old Paper gedept. De aged Mahogony bleef meer hechten aan de breuklijntjes in het papier wat een leuk effect geeft. De achtergrondstempel is van Prima.

Met spellbinders een ovaal gemaakt van design papier uit de serie Silent Night van Papermania en die met Stickle glitter bewerkt. Een randje geponst van bordeaux rood design papier van A5 blok van Action en ook van creme cardstock (pons EK succes Wavy dotted scalop). De pons past mooi bij de tag gemaakt met een stans van Nellie Snellen. Alle randjes zijn gesponst met hetzij Ranger distress ink Old paper en Walnut stain of met Aged Mahogony. De creme cardstock is bestempeld met een Artemio tekst achtergrond stempel en distress ink Old Paper. Rode bloemetjes: pons Nellie Snellen, Poinsetta: Marianne Design. Roosjes zijn meegenomen uit Thailand. Kaart verder versiert met glitter en een lintje.

Helaas weet ik niet meer naar wie deze is toegegaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s