Gezellig fröbelen met Paula

3 Dec

Paula heeft hier met een beetje aanwijzingen van mij vandaag haar eerste scrapkaart gemaakt en ik vind het helemaal prachtig geworden. Ze wilde alles proberen, dus we zijn begonnen met inkt technieken papier voor het project te maken.

Op een craftsheet heeft ze Ranger Distress ink Fired brick, Old Paper en Forest Moss aangebracht en daarna met water besproeit. Vervolgens heeft ze glossy stempel karton er ingedept en met heat gun gedroogt. Zo zijn enkele lagen aangebracht. Als volgende stap heeft ze met een tekststempel van Artemio over de hele achtergrond gebruikt. Als laatste met kerstboompjes stempel en sterretjes stempel met emboss stempelpad gestempeld en met goud emboss poeder van Ranger bestrooid. De heat gun deed weer de rest. De eland/merry christmas stempel komt uit een clear stempel set bij het Kruidvat vandaan en is met potlood ingekleurd en gedoezeld met terpentine en daarna uitgeknipt.


Het designpapier aan de binnenkant is van een set van Art talent (Kruidvat). De tags zijn met Spellbinder nestabilities een eyelet en een lintje gemaakt. De randjes van het papier zijn met Ranger distress ink Fired brick gesponst.
Ben zelf niet echt aan een kaartje toegekomen, maar het was echt zo leuk om dit kaartje te zien ontstaan. Zo leuk hoe iemand anders weer andere combinaties, kleuren en designs bijelkaar zoekt dan jezelf. Heel knap, zo’n mooie eerste kaart en super dapper dat ze alles gelijk wilde uitproberen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s