Minder leuke aangelegenheden

6 Oct

Soms zijn er ook kaarten nodig voor verdrietige omstandigheden. Tante Liesbeth heeft het slechte nieuws gekregen dat ze niet meer beter wordt. Een beterschapskaart is het niet echt, maar waar plaats je zoiets anders.

Het gele bloemen papier kregen we vorig jaar in een pakketje op de knotsgekke kaartendagen beurs. Het groene design papier komt uit een setje van Action of Trekpleiser ofzoiets. De bloemen van de witte boekenwinkel/voordeelwinkel. Het brede lint is op een kerstmarkt in Duitsland gekocht.

De kikker stempel is van een clear stempel set Spring van Action die ik met Stazon gestempeld heb en daarna met potlood ingekleurd en gedoezeld met terpentine en vervolgens uitgeknipt, De bloemstempel is van 1 van de bloemen sets van Action. Gestempeld op een aquarel papier gepoetst met Ranger Distress ink Peeled paint en ingekleurd met potlood en gedoezeld met terpentine. De kikker is daar weer opgeplakt met foamplakkertjes, zodat hij iets verhoogd zit. De Sentiment stempel is van Inkadinkado Brenda Walton Garden Flower set en is met Spellbinders uitgestanst. Alle randjes gedaan met Ranger distress ink Forest Moss.

Tag aan de binnenkant is weer gestanst met Spellbinders en gepoetst, Naam stempels zijn op de kerstmarkt vorig jaar in Duitsland gekocht. Het blaadje is ook een Spellbinders stans.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s